Sanat Akademi

MEB'e Bağlı Ruhsatlı Bir Eğitim Kurumudur

Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

meb onaylı fotoğrafçılık kursu

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu

Adından Söz Ettiren Bir Fotoğrafçı Olun!

Profesyonel Fotoğrafçı Olmak, Stüdyosunu Açarak Yeteneklerini Kazanca Dönüştürmek İsteyenler Bu Eğitime! Sanat Akademi MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu

Fotoğraf sanatına A’dan Z’ye vakıf olmak, iyi bir fotoğrafçı olmak için gerekli tüm bilgi ve deneyime ulaşmak, MEB sertifika alarak yaptığı işin eğitimini aldığını belgelemek isteyenler için MEB onaylı fotoğrafçılık kursu fırsatı!

Hobi olarak başladığınız fotoğraf tutkunuza yön vermek istiyorsanız, fotoğrafçılığı meslek olarak yapmayı amaçlıyorsanız ya da geleceğin başarılı fotoğrafçılarını yetiştiren bir fotoğraf eğitmeni olmak amacınızsa MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programlarımızla hayallerinize giden yolda sağlam adımlar atın!

Fotoğrafçı olma amacınıza destek olacak, samimi ve eğlenceli bir ortamda, beklentilerinizi karşılayacak bir fotoğrafçılık eğitimi almak için Sanat Akademi ile tanışın!

Her yıl MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi almaya başlayan öğrencilerin %65’i yanlış kurs tercihleri ve kalitesiz eğitim içerikleri nedeniyle iyi eğitim alamadıkları için kendilerini yetersiz hissederek hayallerinden vazgeçiyor.

meb onaylı fotoğrafçılık kursu

Tüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Videolarımızı YouTube kanalımızdan, Fotoğraflarımızı Instagram hesabımızdan görebilirsiniz.

Erken Kayıtta %50 İndirim
Son 5 Kontenjan
Seviye
Tüm Seviyeler
Süre
21 Hafta 52,5 Saat
Kontenjan
12 Kişi

MEB Fotoğrafçılık Kursumuz; haftada 1 gün 2,5 saatten 21 haftalık bir program olup; 8 teorik, 8 uygulama, 4 Photoshop ve 1 değerlendirme dersini içinde bulunduran 21 haftalık bir fotoğraf eğitim programına ek olarak 1 ekipman danışmanlığı ve öğrendiklerinizi pekiştireceğiniz, eksik kalan yanlarınızı tamamlayacağınız 1 telafi dersiyle birlikte toplamda 21 haftada 23 ders alırsınız. 21. haftanın sonunda kurs süresince öğrendiğiniz tüm bilgi ve becerilerinizi sınayacağınız MEB sertifika sınavına girerek başarılı olmanız halinde MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu sertifikası almaya hak kazanırsınız.

Detaylı Eğitim İçeriği İncelemek İçin Tıklayın

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Sanat Akademi

Fotoğraf tutkunuzu mesleğiniz haline getirmek istiyor ya da profesyonel fotoğrafçı olup stüdyonuzu açmayı planlıyorsanız Sanat Akademi MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu fırsatını kaçırmayın! Türkiye’nin en güncel fotoğrafçılık eğitimleriyle öğrenme hızınıza, bilginize ve ihtiyaçlarınıza göre fark yaratan eğitimler alın!

meb onaylı fotoğrafçılık kursu eğitmenleri

Alanında Ünlü Fotoğrafçılar

Her biri alanında ünlü, Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçıları, eğitmenleri ve başarılı akademisyenlerinden MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi alma fırsatı.

Eğitmenlerimiz »
meb onaylı fotoğrafçılık kursları

%100 Öğrenme Garantisi

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sonunda eğitimini tekrar almak isteyen öğrencilerimiz için herhangi bir sebep aranmaksızın ücretsiz eğitim tekrarı hakkı.

Ücretsiz Telafi »
meb sertifikalı fotoğrafçılık kursu

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası

İş başvurularında referansınız olacak, yaptığınız işin eğitimini aldığınızı belgeleyen MEB Onaylı Fotoğrafçılık kursu sertifikası.

MEB Onaylı Sertifika Şartları »

Suça Ortak Olmayın!

Ruhsatsız, özel ders ve danışmanlık adı altında MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi veren kurumlara dikkat edin! MEB ruhsatı olmayan kurumların MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi vermelerinin yasal olmadığını unutmayın, ruhsatsız yerlerden MEB fotoğrafçılık eğitimi alarak suça ortak olmayın!

meb onaylı fotoğrafçılık eğitimi

Hobinizi Profesyonelleştirmek mi Amacınız?

İyi bir fotoğrafçı olmak istiyorum ve mezunları fotoğrafçılık yapan, öğrencileri tarafından önerilen bir kurstan eğitim almayı amaçlıyorum diyorsanız doğru yerdesiniz!

Sanat Akademi MEB onaylı fotoğrafçılık kursu ile temel fotoğraf bilgilerinden başlayarak branş fotoğrafçılığı tekniklerine kadar geniş bir programda, ilginize ve öğrenme hızınıza göre, tamamen size özel planlanan bir eğitimle alanınızın uzmanlarından biri olun! Yeteneklerinizi kazanca çevirin, işinizi başarıyla yaparak adınızdan söz ettirin!

Fotoğrafın büyülü dünyasından hiç kopmak istemeyenler, mesleğinden tat alamayanlar, üniversite mezunları, amatör fotoğrafçılar, kısacası herkes… MEB onaylı fotoğraf eğitimleri ile hayatınızı değiştirin!

Başarılı Bir Fotoğrafçı Olun!

Yeteneklerinizden para kazanmaya ne dersiniz? Fotoğrafçılığı en iyi yapanlardan biri olmak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey kaliteli bir fotoğrafçılık eğitimi…

MEB onaylı fotoğrafçılık kursları sayesinde fotoğrafçılığın mesleki bilgi ve becerilerine hakim olabilir, branş fotoğraf kurslarıyla da alanınızı seçebilirsiniz. Sanat Akademi MEB fotoğrafçılık eğitimleri sizlere 21 haftalık bir programla stüdyodan açık havaya, modelli çekimlerden Photoshop kullanmaya kadar mesleğinizi yaparken ihtiyaç duyacağınız her şeyi öğretiyor.

İster hobi amaçlı eğitim almak isteyin, isterseniz fotoğrafçılığı meslek edinme amacınız olsun, MEB fotoğrafçılık kursu ile tanınan ve beğenilen bir fotoğrafçı olmak için ihtiyacınız olan deneyimi edineceksiniz.

meb onaylı fotoğrafçılık eğitimleri
meb onaylı fotoğraf eğitimi

Hobinizi ya da İşinizi Aşkla Yapın!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursları ile hobinizi profesyoneller gibi yaparken mesleğinizi ise aşkla icra edeceksiniz!

Fotoğraf çekmek sizin için vazgeçilmez bir tutkuysa ya da fotoğrafçılıktan para kazanmak istiyorsanız Milli Eğitim Bakanlığı ruhsatına sahip bir kurumdan, MEB onaylı bir programla hem hobinizi hem de mesleğinizi daha iyi yapma şansınız var. Temel ve ileri fotoğraf çekme tekniklerini öğreneceğiniz fotoğrafçılık kursları sayesinde kendinize güveniniz artacak!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu fırsatını kaçırmayın, kaliteli bir eğitim programıyla fotoğraf çekmenin her detayına hakim olun!

Türkiye’nin En Kapsamlı Sanat Akademisi – Eğitimin Tek Adresi!

Fotoğraf stüdyomu açmayı ya da ileri düzey fotoğraf çekim tekniklerini öğrenerek fotoğraf sanatının tüm detaylarına hakim olmayı istiyorum diyorsanız gelin, sizi daha yakından tanıyarak seviye ve beklentinize göre size en uygun fotoğrafçılık kursu programını belirleyelim ve MEB onaylı fotoğraf eğitimi içeriğimizi anlatalım. İlgi alanlarınıza ve merakınıza göre fotoğrafçılık kursu alın. MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi ile ilk adımınızı atın…

Yetenek Analizi

Seviyenizi belirlemek ve size en uygun fotoğrafçılık kursu programını oluşturmak için yetenek analizinizi yapıyor, bilgi ve deneyiminizi ölçüyoruz.

Kişiye Özel Program

Eğitim danışmanlarımız ve eğitmenlerimizle ilgi ve ihtiyaçlarınıza, beklenti ve kariyer hedeflerinize göre MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi içeriğinizi hazırlıyoruz.

Bireyselleştirilmiş Yaklaşım

Alanında uzman eğitmenlerimizle özel olarak hazırlanmış bir eğitim ortamında, tamamen size odaklanan MEB onaylı fotoğrafçılık dersleri veriyoruz.

meb onaylı fotoğrafçılık kursları

Takip ve Rehberlik

Eğitim danışmanlarımızla gelişiminizi takip ederek eksiklerinizi belirliyor, telafi fotoğrafçılık dersleri ve özel eğitimlerle öğrenme garantisi sağlıyoruz.

Eğitim Danışmanlığı

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi aldıktan sonra fotoğraf çekmeye devam etmek isteyen öğrencilerimize kişiye özel eğitim danışmanlığı yapıyoruz.

Eğitim Sonrası Destek

Fotoğrafçılık eğitimi sonrasında ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda oluyor, kendinizi geliştirmenize ve eksiklerinizi gidermenize destek veriyoruz.

Fotoğrafçılığı İster Hobi, İster Mesleki Düşünün, En İyi Fotoğrafçılık Kursu Programını Alın! MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Sizi Bekliyor!

Türkiye’nin en çok tercih edilen MEB onaylı fotoğrafçılık kursu olan Sanat Akademi’yi ziyaret edin, sizi misafir edip bir çay/kahve ikram edelim. Nasıl bir kurumdan eğitim alacağınızı, dersliklerimizi, fotoğraf stüdyomuzu, kafemizi, bahçemizi ve sosyal alanlarımızı görün ve eğitmenlerimizle tanışın. MEB fotoğrafçılık kursları programımızı tüm detaylarıyla sizlere anlatalım.

sanat akademi

Bir Kahve İçmeye Gelin!

Samimi ve sıcak atmosferiyle öğrencilerimizin gözdesi Sanat Cafe’de eğitim koordinatörlerimizle bir kahve içmeye ne dersiniz?

Randevu Al »
sanat akademi meb onaylı fotoğrafçılık kursu

Eğitiminizi Planlayalım!

Size uygun ve ihtiyaçlarınıza yönelik fotoğrafçılık eğitimi programını belirleyelim, fotoğraf sanatının büyülü dünyasına adım atın!

Eğitim Danışmanınla Görüş »
meb onaylı fotoğrafçılık kursları

Adınızdan Söz Ettirin!

Fotoğraf sanatının tüm tekniklerine hakim olun, fotoğraflarınızla konuşulun, mesleğinizin profesyonellerinden olun!

Kayıt Ol »

İyi Bir Fotoğrafçı Olun!

Hobi ya da meslek fark etmez, fotoğrafçılığı en iyi şekilde yapmak istiyorsanız ayrıntılı bir eğitime ihtiyacınız var. MEB onaylı fotoğrafçılık kursu ile fotoğraf sanatını tüm detaylarıyla öğrenin, fotoğrafın uzmanlarından olun.

meb ruhsatlı fotoğrafçılık kursu

MEB Ruhsatlı Fotoğrafçılık Kursu

Sanat Akademi fotoğrafçılık eğitimi merkezimiz MEB onaylı ve ruhsatlı bir fotoğrafçılık kursudur.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir fotoğrafçılık kursu olarak derslik büyüklüklerimizden acil çıkışlara, ekipman ve eğitim gereçlerinden yangın merdivenlerine, deprem dayanıklılık raporundan sosyal alanlara kadar MEB standartlarının tamamına uygun, öğrencilerimizin güvenli bir binada, keyifli bir atmosferde, alanında uzman ve deneyimli hocalardan eğitim almalarını sağlıyor ve Özel Öğretim Kurumları müfredatına uygun eğitimler veriyoruz.

Beklenti ve ihtiyaçlara göre hazırlanan MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi süreci, verilen bilginin teoride kalmaması, kullanılabilir ve benimsenmiş hale gelmesi için uygulamalı çekim gezileri, workshoplar ve destekleyici eğitimlerle pekiştirilmektedir.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu başlangıcından sonuna kadar eğitmenlerimiz ve eğitim danışmanlarımız, öğrencilerimizin gelişimini takip ederek eksik kaldıkları noktaları tespit etmekte, öğrenilemeyen konuların ve kaçırılan derslerin tekrarını ve telafisini gerçekleştirmektedir.

Uygulamalı MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimi

Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığımız MEB fotoğraf eğitimi dersliklerimizde teorik anlatımdan çok uzakta, tamamen pratik ve uygulamalı eğitim metotlarını kullanıyoruz.

Son teknoloji ile donatılmış sınıflarımızda görsel materyal ve uygulama ağırlıklı MEB onaylı fotoğrafçılık dersi anlatımları, tekniğinizi geliştirecek ve öğrendiklerinizi pekiştirecek ödevler ve uzman eğitmenlerden fotoğraflarınıza yorumlar, kaçırdığınız derslerin telafisini sunuyoruz.

Günübirlik ya da konaklamalı yurt içi ve yurt dışı keyifli geziler, MEB fotoğrafçılık eğitimi sonrası kariyer danışmanlığı ve iş imkanları ile fotoğraf sanatına gönül veren herkesin yanındayız! Söylediklerimizle değil yaptıklarımızla göz önündeyiz!

Fotoğraf sanatını tüm ayrıntıları ile öğrenmeniz için MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi sistemimizi her geçen gün geliştiriyor, stüdyoda ve açık havada uygulama çekimleriyle bilgilerinizi kalıcı hale getiriyoruz.

meb onaylı fotoğrafçılık dersi
meb fotoğrafçılık kursu

Uluslararası Eğitim Standardı

15 yıllık deneyimle geliştirdiğimiz Türkiye’nin ilk ve tek bireysel farklılıkları esas alarak hazırlanan MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi sistemimiz Avrupa standartlarında olup uygulama ağırlıklı bir programdır.

Bugüne kadar 500’ün üzerinde kursiyer mezun eden ve %98 katılımcı memnuniyeti sağlayan, 15 yıllık deneyimle geliştirdiğimiz MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi metodumuzda öğrenme hızınıza, bilginize ve grubun dinamiğine göre eğitimlerimizi şekillendiriyoruz.

Uluslararası eğitim standardımızı belirlerken baz aldığımız MEB standartlarıyla birlikte eğitmenlerimizin deneyimine, eğitim içeriklerimizin yeterliliğine, MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi salonlarımızın konforuna, araç gereç donanımına, fiziki imkanlarımıza ve sosyal alanların çeşitliliğine de dikkat ediyoruz.

İster hobi amaçlı fotoğraf çekmek isteyin, isterseniz fotoğrafçılığı meslek edinme amacınız olsun Türkiye’nin en iyi MEB onaylı fotoğrafçılık kursu olan fotoğraf eğitimi programımızla ilginize ve merakınıza uygun eğitim alabilirsiniz.

Makine ve Ekipman Danışmanlığı

Fotoğraf makinesi almamış ya da fotoğraf makinesini değiştirmek isteyen öğrencilerimize danışmanlık yapıyor, makine ve ekipman üreticisi firmalardan uygun fiyatlara tedarik imkanı sunuyoruz.

Fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar ile amatör fotoğrafçılık yapan MEB onaylı fotoğrafçılık kursu öğrencilerimize uzmanlaşmak istedikleri branşa ve fotoğraf stillerine uygun makine seçiminde destek oluyoruz.

Canon, Nikon, Fuji ve Sony gibi dünyanın en iyi fotoğraf makinesi üreticilerinin deneyim merkezlerine giderek öğrencilerimizin merak ettikleri tüm ürün ve aksesuarları incelemelerini sağlıyor, anlaşmalı makine ve ekipman mağazalarına yönlendirerek fotoğraf makinelerini ve aksesuarlarını indirimli almalarına yardımcı oluyoruz.

Fotoğrafçılık yolculuğunda en iyi arkadaşınız olacak fotoğraf makinenizi ve ekipmanlarınızı MEB onaylı fotoğrafçılık kursu eğitmenlerimizle seçecek, kariyerinizi sağlam temeller üzerine inşa edeceksiniz.

meb fotoğrafçılık kursları
meb fotoğrafçılık eğitimi

Fotoğraf Gezileri

Türkiye’nin en aktif fotoğrafçılık kursu olarak fotoğrafçılığı kitaplardan öğrenmiyor, sahaya iniyoruz! Bol bol fotoğraf çekiyor, fotoğraflarımızı yorumluyor, eleştiriyor ve kendimizi geliştiriyoruz!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu süresince ve sonrasında amatör olarak gezip çekim yapmak isteyen fotoğraf tutkunu öğrencilerimiz, grup şirketimiz olan turizm seyahat acentemiz Tatil Home işbirliği ile düzenlediğimiz günübirlik veya konaklamalı yurtiçi ve yurtdışı fotoğraf gezilerimize katılabiliyorlar.

Her ay İstanbul içi ücretsiz fotoğraf gezilerimiz veya ayda bir yurt içi ve yurt dışı fotoğraf turlarımız var!

Türkiye’nin ve İstanbul’un en güzel rotalarında fotoğraf çekmenin keyfini çıkarıyor, sosyal ve eğlenceli bir ortamda bilgi ve becerilerimizi sınama fırsatı buluyoruz.

Sosyal Etkinlikler

Bu kurs başka kurs! Sanat Akademi fotoğrafçılık kursu ile sıkıcı ve teorik eğitimlerden çok uzakta, sosyalleşebileceğiniz ve eğleneceğiniz etkinliklerle dolu bir ortam sizi bekliyor!

Türkiye’nin en iyi fotoğrafçılık kursu olarak öğrencilerimizin eğitmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla kaynaşacağı bowling, satranç, playstation turnuvaları; rafting gezileri, film gösterimleri ve fotoğraf sergileri düzenleyerek MEB fotoğraf kursu öğrencilerimizin sosyal bir ortamda eğitim almasına özen gösteriyoruz.

Ayrıca ustalarla fotoğraf seminerleri ve amatörlerle profesyonelleri bir araya getiren network organizasyonları gerçekleştirerek fotoğrafsever bir çevre oluşturmasına yardımcı oluyoruz.

Fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar için kendilerini keyifli ve huzurlu hissedecekleri bir MEB onaylı fotoğrafçılık kursu atmosferi yarattık. Gelin, siz de Sanat Akademi’nin samimiyetini yaşayın, ayrıcalıklarından yararlanın…

sosyal etkinlikler meb onaylı fotoğrafçılık kursu

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Öğrenci Yorumları

Fotoğraf Çekmek Sizin İçin Bir Tutku mu?

Profesyoneller gibi fotoğraf çekmek istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz?

İlk Adımı Atın, İyi Bir Eğitim Alın!

Sanat Akademi MEB onaylı fotoğrafçılık kursu ile kaliteli bir fotoğraf eğitimi almanın tadını çıkarın!

Hem Hobinizi Hem Mesleğinizi Başarıyla Yapın!

Kadrajınızı hayata çevirin, hayalini kurduğunuz fotoğrafçılığı ister amatör ister mesleki yapın!

meb onaylı fotoğrafçılık kursu mezunları

500 Mezun Öğrenci

Kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden misafirimiz olan öğrencilerimize MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimleri verdik.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursları için hazırlanmış tam donanımlı merkezimiz, ferah fotoğrafçılık kursu atölyelerimiz, 15 yıllık eğitim sektörü deneyimimizle geliştirdiğimiz Avrupa standartlarında, uygulama ağırlıklı, bireysel farklılıklar esas alınarak oluşturulmuş Türkiye’nin en güncel MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimleri ile Almanya, İsviçre, İngiltere, Belçika, İran, Gürcistan, Bulgaristan gibi ülkeler ile Türkiye’nin tüm illerinden binlerce öğrenciye fotoğraf çekmenin tekniğini ve pratiğini aktardık.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bir eğitim programıyla fotoğraf çekmenin tüm ayrıntılarına hakim olmak istiyorsanız Sanat Akademi ailesine siz de katılın, başarılı bir fotoğrafçı olun.

6 Dal 50+ Branşta Sanat Eğitimi

Fotoğraf dışında sanatın farklı branşlarına ilgi duyan ve eğitim almak isteyen öğrencilerimiz için birbirinden keyifli kurslar hazırladık!

Fotoğraf ile birlikte sanatın diğer dallarına da merak salan öğrencilerimiz için bale ve dans eğitimleri, resim ve müzik kursları, oyunculuk ve konservatuvara hazırlık eğitimlerimiz var. İster grup eğitimlerine katılın, isterseniz özel ders alın, Sanat Akademi’de yeteneklerinizi keşfedeceğiniz, hayal gücünüzü genişletecek, başarma güdünüzü artıracak eğitimler sizi bekliyor.

MEB fotoğraf kursu sonrası ilgi alanlarınıza ve hedeflerinize uygun diğer eğitimlerimiz ve atölyelerimizden yararlanın, sanatla her zaman iç içe olun.

meb onaylı fotoğrafçılık eğitimleri
bakırköy sanat cafe

Sanat Cafe

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi aralarında ve sonrasında keyifli vakitler geçireceğiniz, fotoğraf sohbetlerine ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan, sıcak ve samimi dostlukların adresi Sanat Cafe’de sizleri ağırlıyoruz.

Öğrencilerimizin sadece MEB fotoğrafçılık eğitimi aldıkları bir kurum olmanın dışında sosyalleşebilecekleri, fotoğraf tutkunu diğer öğrencilerimizle ve eğitmenlerimizle kaynaşarak keyifli vakit geçirecekleri, duayenlerle söyleşi yapabilecekleri bir ortam yarattık.

Sanat Cafe’de ayrıca film gösterimleri, workshop ve sergi çalışmaları yaparak fotoğrafçılık dışında farklı sanat dallarında da öğrencilerimizin fikir sahibi olmalarını sağlıyoruz.

Sanat Akademi’de her yer sanat! MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sınıflarımızın konforundan dinlenme ve sosyal alanlarımızın çeşitliliğine kadar ihtiyacınız olan her şeyi düşünüyoruz…

Ustalardan Eleştiriler

Türkiye’nin en iyi fotoğraf sanatçılarından kursiyerlerimizin çektikleri fotoğraflara yorumlar alıyor, tekniklerini ve becerilerini geliştirmelerinin yollarını gösteriyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu öğrencilerimizin çektikleri fotoğrafları alanında ünlü fotoğraf sanatçıları ve eğitmenlerimizle birlikte yorumluyor, teknik ve uygulama hatalarını değerlendiriyor, eksik kaldıkları ya da anlamadıkları konuları tekrar ederek daha iyi fotoğraf çekmelerini sağlıyoruz. Bakış açılarını geliştirmelerine destek olarak alanında uzman bir fotoğrafçı olmalarının yolunu açıyoruz.

Fotoğrafın duayenleri ile bir araya gelmelerini sağlayarak geleceğin başarılı fotoğrafçıları arasında yer almalarına destek oluyoruz.

meb fotoğrafçılık kursu fiyatları
fotoğrafçılık workshop

Duayenlerden Workshoplar

Türkiye’nin ünlü fotoğraf sanatçıları ve fotoğrafın duayenleriyle keyifli workshoplar düzenliyor, öğrencilerimizin gelişimine destek oluyoruz!

Usta fotoğraf sanatçılarını sadece takip etmekle kalmıyor, onlarla keyifli workshop etkinlikleri düzenliyoruz. Haber fotoğrafçılığı, sokak fotoğrafçılığı, moda, ürün ve doğum fotoğrafçılığı gibi alanlarda tanınan duayen isimlerden fotoğrafçılık eğitimi almalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin fotoğraf network ağlarını oluşturmalarına imkan tanıyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursları süresince öğrencilerimizin başarılı isimlerle tanışmalarını sağlayarak fotoğrafsever bir çevre oluşturmalarına yardım ediyoruz.

Kariyer Danışmanlığı

Üniversiteden yeni mezun olanlara, mesleğinden eski tadı alamayanlara ya da bir işte çalışırken ek gelir kazanmak isteyenlere fotoğrafçılık kursları ile kariyer danışmanlığı yapıyoruz.

Profesyonel fotoğrafçı olmak isteyen ancak nereden başlayacağına karar veremeyenler için kariyer planlama hizmeti vererek uzmanlaşmak istedikleri branşa, ilgi ve ihtiyaçlarına en uygun fotoğrafçılık eğitimleri belirliyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi sonrası kişisel ve mesleki gelişim kursları vererek sektöre sağlam adımlarla girmelerine yardımcı oluyor, profesyonel hayatta karşılarına çıkacak her türlü sorunun çözümünü öğretirken rakiplerinden 1 adım önde olmalarını sağlıyoruz.

Sanat Akademi fotoğrafçılık kursu olarak stüdyonuzu açarken ve sektörde iş yaparken her adımda yanınızdayız! Çalışma arkadaşınız ve aileniz olarak mesleğinizi hakkıyla yapmanıza destek oluyoruz!

meb fotoğrafçılık kursu fiyat
meb sertifikalı fotoğrafçılık kursu

İş İmkanı

Amatör fotoğrafçılığın ötesine geçmek isteyen öğrencilerimiz için kariyer fırsatları yaratıyor, hayallerindeki girişimci fikirlere destek oluyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sonrası mesleki fotoğrafçılık kurslarımızı bitiren kursiyerlerimize Sanat bünyesinde veya partnerlerimiz işbirliğiyle iş imkanı sunuyor, kendi işlerini yapmaları konusunda destek sağlıyoruz.

Markasını kurmak isteyen öğrencilerimize koçluk yapıyor, stüdyo açmak için gerekli olan makine ve ekipman temininden dekorasyona, iş planı hazırlamaktan ekip kurmaya, finansal yönetimden pazarlamaya kadar A’dan Z’ye eğitim ve danışmanlık sunuyoruz.

Akademimizde eğitmen ya da fotoğrafçı olarak çalışmak isteyen, Türkiye’nin önde gelen markalarının bünyesinde kendini geliştirme amacı olan öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Eğitim Sonrası Destek

Gelişmeye, öğrenmeye ve daha iyi fotoğraf çekmeye hevesli olan tüm öğrencilerimize MEB fotoğrafçılık eğitimi sonrası destek olmaya devam ediyoruz.

Sanat Akademi olarak sadece MEB fotoğrafçılık kursu süresince değil eğitim sonrasında da öğrencilerimizin yanında yer alıyor, istedikleri zaman çekim stüdyomuzu ve ekipmanlarımızı uygun fiyatlarla kiralamalarına olanak tanıyor, her türlü soruları ve sorunları için hocalarımızın bilgi ve deneyimlerinden yararlanmalarını sağlıyoruz.

Kendini geliştirmek ve fotoğrafçılıkta fark yaratmak isteyenlere kişisel ve mesleki becerilerini geliştirecekleri eğitimler vererek rakiplerinden sıyrılmalarını sağlıyoruz.

en iyi fotoğrafçılık kursları
fotoğrafçılık kursu meb sertifika

+500 Kendi İşini Kuran Öğrenci

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi alan 500’den fazla öğrencimiz stüdyosunu açarak profesyonel hayata adım attı!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu ile moda, ürün, doğum fotoğrafçılığı gibi mesleki fotoğrafçılık eğitimlerimizi alan öğrencilerimiz; moda, düğün, doğum gibi fotoğrafçılığın önemli branşlarında Türkiye’nin önde gelen markalarının bünyesinde yer alarak ve kendi stüdyolarını açarak güzel işlere imza atıyor ve bizi gururlandırmaya devam ediyorlar.

Profesyonel bir fotoğrafçı olmayı amaçlıyorsanız Sanat Akademi MEB fotoğrafçılık kursu fırsatlarını kaçırmayın! Başarılı bir kariyer için doğru eğitmenlerden doğru eğitimler alın.

Sanat Akademi’yi Instagram’dan Takip Edin!

MEB fotoğrafçılık eğitimlerimizden eğlenceli anları, uygulamalı fotoğraf çekimlerimizi, sosyal etkinliklerimizi ve akademi ortamını yakından görmek için Instagram hesabımızı takip edin, Sanat Akademi’nin keyifli atmosferine siz de ortak olun!

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Detaylı Eğitim Programı

Profesyonel fotoğrafçı olmak isteyenler için Türkiye’nin en iyi fotoğrafçılık kursu Sanat Akademi’den MEB Fotoğrafçılık Kursu! 21 hafta süren MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programımızı inceleyin, merakınıza, öğrenme hızınıza ve ihtiyaçlarınıza özel bir fotoğrafçılık eğitimi almak için vakit kaybetmeden kaydınızı yaptırın…

MEB fotoğrafçılık kursunun kazandıracakları;
  • Mesleki bilgi ve deneyiminize referans olacak MEB onaylı sertifika sahibi olursunuz,
  • Aldığınız MEB sertifika ile eğitmen olabilirsiniz,
  • MEB fotoğrafçılık kursu sertifikası stüdyonuzu açarken mesleğinizin uzmanı olduğunuzun referansı olur,
  • Fotoğrafçılığın teorik ve pratik tüm detaylarında uzmanlaşırsınız,
  • Stüdyo ve açık hava fotoğraf çekim tekniklerini öğrenirsiniz,
  • Sosyalleşir ve hobi edinirsiniz,
  • Sanatsal bakış açısı ve yaratıcılık kazanırsınız,
  • Kendinizi daha rahat ifade edersiniz,
  • Özgüveniniz artar,
  • Stres ve gerginlikten uzaklaşırsınız,
  • Zihinsel becerileriniz artar, hızlı karar verme yetisi kazanırsınız,
  • Eleştirel bakma ve düşünme becerileriniz gelişir,
  • Sosyal ve psikolojik duyarlılık kazanırsınız,
  • Sanat formlarına karşı duyarlılığınız oluşur,
  • Sorumluluk bilinciniz gelişir,
  • Üretmenin önemini fark edersiniz,
  • Yeteneklerinizi keşfedersiniz,
  • Kariyer hedeflerinizi belirler ve adımlarınızı sağlam atarsınız.

Uzun bir fotoğraf yolculuğuna hazır mısınız? MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programı ile profesyonel seviyede fotoğraf çekecek bilgi ve deneyime ulaşacaksınız. 1.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Fotoğraf Nedir?
  • Fotoğraf Sanatı ve Kültürü
  • İlk Çekilen Fotoğraftan Günümüze Uzanan Fotoğraf Yolculuğu
  • Fotoğraf Makinelerinin Çalışma Prensibi
  • Fotoğraf Makinesi Çeşitleri ve Özellikleri Neler?
  • Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?
  • Çekeceğiniz Fotoğraf Çeşidine Göre Hangi Marka ve Modelleri Tercih Etmelisiniz?
  • En Çok Tercih Edilen Fotoğraf Makinesi Markaları Hangileri?
  • Full Frame ve Croplu Fotoğraf Makinesi Arasındaki Farklar Neler?
  • DSLR Mi Aynasız Mı Almalısınız?
  • Fotoğraf Türleri ve Çeşitleri Neler?
MEB onaylı fotoğrafçılık kursu 1.haftasıyla birlikte satın almanız gereken fotoğraf makinesine karar vermiş olacak, fotoğraf çekme tutkunuzu canlandıracak bir ortamda eğitim almanın tadını çıkarmaya başlayacaksınız.

Fotoğraf çekerken hangi ekipmanlara ihtiyaç duyacağınızı netleştirelim… Bir fotoğrafçının en önemli ekipmanı ne, yakından bakalım. 1.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Keskin ve Net Fotoğraflarda Objektifin Etkisi Nedir?
  • Hangi Açılı Lens Hangi Çekim Türünde Kullanılır?
  • Objektif Çeşitleri Neler?
  • Marka ve Modele Göre Lens Çeşitleri
  • En Çok Tercih Edilen Lens Markaları Neler?
  • Hafıza Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilir?
  • Kaç GB Hafıza Kartı Almalısınız?
  • Tripod ve Monopod Hangi Çekimlerde Nasıl Kullanılır?
  • UV, ND, Polarize Filtreler Hangi Çekimlerde Kullanılır ve Fotoğrafa Nasıl Etki Eder?
  • İhtiyaç Duyacağınız Fotoğraf Makinesi Yardımcı Ekipmanları Neler?
  • Reflektör ve Difüzör Nedir, Nasıl Kullanılır?
1. haftanın sonunda fotoğraf makineleri ve objektifleri hakkında bilgi sahibi edinmiş olacaksınız. Tripod, reflektör ve hafıza kartları gibi ekipmanlardan hangilerini almanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Fotoğrafın temel ayarlarından diyafram, ISO ve enstantaneyi öğreniyoruz. 2.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Diyafram, Enstantane, ISO Ne İşe Yarar, Fotoğrafa Olan Etkisi Nedir?
  • Konuya Göre Diyafram, Enstantane, ISO Ayarları Neye Göre Yapılır ve Nasıl Olmalı?
  • Ölçüm Modları Nasıl Kullanılır ve Fotoğrafa Olan Etkisi Nedir?
  • Histogram Kullanılarak Ölçüm Nasıl Yapılır?
  • Beyaz Ayarı Nasıl Yapılmalı?
  • İnce Beyaz Ayarı Hangi Çekimlerde Kullanılır?
  • RGB - Srgb Renk Uzaylarından Hangisi Kullanılmalı Ve Neden?
  • Fotoğraf Stilleri Nelerdir, Daha Keskin Ve Doygun Fotoğraflar İçin Sahneye Göre Hangisi Tercih Edilmeli?
  • HDR Modu Nedir Ve Hangi Tip Çekimlerde Kullanılır?
  • Görüntü Kalitesi RAW Mı Jpeg Mi Olmalı?
  • Dual Pixel Raw Nedir?
MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu 2.hafta programıyla birlikte beyaz ayarından netliğe, diyaframdan enstantaneye kadar fotoğraf makinenizde bulunan tüm ayarları kullanabilecek deneyime ulaşacaksınız.

2.haftamız tüm hızıyla devam ediyor! Çekim modlarına odaklanıyor, mükemmel fotoğraflar için nasıl pozlama yapmamız gerektiğini öğreniyoruz.
  • Doğru Pozlama Nedir, + ve - Pozlamanın Fotoğrafa Olan Etkisi Nasıldır?
  • Görünüm Oranları 16:9, 3:2, 4:3 Ve 1:1 Nedir ve Fotoğraf Çekiminde Hangisi Kullanılmalı?
  • AF İşletimi AF-S, AF-C, AF-A, One Shot - Al Servo ve Al Focus Nedir?
  • Çekilecek Sahnenin Türüne Göre Hangisi Kullanılır?
  • AF Yönetimi Nedir?
  • Hangi AF Yönetimi Kullanılır, Sahneye Göre Nasıl Belirlenir?
  • Çekim Modlarından Manuel, Diyafram, Enstantane Öncelikli Mod Nedir? Ne İşe Yarar?
  • Çekilecek Konuya Göre Hangi Modlar Kullanılır?
  • Pan, Zoom İn – Zoom Out Teknikleri
2.hafta MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimi sonunda doğru pozlama yapabilecek, ISO ve enstantane ayarlarıyla oynayarak konuya uygun çekim açılarınızı belirleyeceksiniz.

Teorik bilgilerimizi pratiğe dökeceğimiz 3.hafta MEB fotoğrafçılık kursu programı bizi bekliyor! Makine ayarlarını stüdyoda deneyimliyoruz!

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu programımızda 3. hafta; ilk 2 haftada teorik olarak görülen derslerin uygulama haftasıdır. Fotoğraf stüdyomuzda farklı sahne türlerinde manuel, diyafram ve enstantane öncelikli modlarda çekim yaparak bu modların fotoğrafa etkisini deneyimliyoruz. Beyaz ayarını ortamdaki ışığın rengine ayarlıyor ve farklı kelvin değerlerinde çekim yaparak beyaz ayarının fotoğraftaki gücünü gözlemliyoruz. Sahneye göre çekim stilimizi belirleyerek keskinlik ve doygunluk yaratmada stilin önemini kavrıyoruz.

MEB fotoğrafçılık dersi ile teorik bilgileriniz pekişecek, eksiklerinizi giderirken yanlış öğrendiklerinizi de düzeltme imkanı bulacaksınız. Uygulama haftalarımız çok eğlenceli geçiyor, şimdiden söyleyelim…

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimi uygulama dersimiz stüdyo çekimleriyle devam ediyor. Ölçüm modlarını denemeye başlıyoruz…

3.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programımızın devamında; Konuya uygun ölçüm modlarından hangisini kullanacağımıza karar verip merkez ağırlıklı, değerlendirmeli, kısmi ve nokta ölçüm modlarıyla ışığın nasıl kontrol edildiğini ve zor ışık şartlarında daha iyi sonuçlara ulaşmak için neler yapmamız gerektiğini öğreniyoruz. Net fotoğraf için hangi kısık ayarı, arka planı flu fotoğraflar için neden açık diyafram kullanacağımızı, net alan derinliğini nasıl oluşturacağınızı öğrenerek enstantane ayarıyla görüntüyü dondurup bulanıklaştırmanın fotoğrafta yarattığı etkiyi ölçüyoruz. Daha etkili fotoğraflar için ISO hassasiyetinin önemini fark ediyoruz.

3.haftanın sonunda fotoğraf çekmek için gerekli olan 3 ana değişken; diyafram, enstantane ve ISO ayarı yapmayı öğrenecek, fotoğraflarınızı daha güçlü hale getirmek için fotoğraf stillerinin, ölçüm modlarının ve beyaz ayarının ne kadar önemli olduğunu kavrayacaksınız.

Sıra geldi ışık eğitimine… Doğal ve yapay ışık kullanımını öğrenerek fotoğrafın tekniklerine devam ediyoruz. 4.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Doğru Bir Pozlama İçin Fotoğrafçı Işığı Nasıl Kontrol Eder?
  • Işığın Parlaklığı, Kontrastı, Renk Isısı, Süresi ve Açısı Bize Ne İfade Eder?
  • Yüksek (High Key) ve Düşük (Low Key) Işık Nedir?
  • Işığın Miktarı Çok Fazla İse Ne Yapılır?
  • Işık Az İse Nasıl Çözüm Üretilir?
  • Doğal Ve Yapay Işık Kaynakları Nasıl Kullanılır?
  • Işığın Fotoğrafa Olan Etkisi Nedir ve Foto Sanatsal Kullanımı Nasıl Olur?
  • Fotoğrafçılıkta Işık Tipleri Nelerdir?
  • Flaş Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır?
  • Doğal Işığın Döngüsü Ve Temel Özellikleri Nelerdir?
  • Altın Saat Nedir ve Bu Saatlerde Nasıl Çekim Yapılır?
İyi bir fotoğrafçı olmak için ışığa hakim olmak şart! Gün ışığından yararlanarak etkileyici fotoğraf çekmenin yollarını 4.hafta MEB fotoğrafçılık eğitimi ile öğrenmiş olacaksınız.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu programımızda kurgu ve kompozisyon yaratmayı öğreneceğiz. Fotoğraflarımızla etkileyici hikayeler anlatacağız. 4.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Fotoğrafta Kompozisyon Unsurları Nelerdir?
  • Teknik, Biçim, İçerik ve Anlatım Nasıl Olmalıdır?
  • Daha Etkili Fotoğraflar Üretmek İçin Hangi Kompozisyon Kuralları Kullanılmalıdır?
  • 1/3 Kuralı ve Bu Kuralın Fotoğraflarda Uygulanışı Nasıldır?
  • Fotoğrafta Denge Nasıl Sağlanır?
  • Yatay Ve Dikey Kadraj Nasıl Kullanılır?
  • Fotoğrafta Simetri Nasıl Oluşturulur, Çizgiler Nasıl Kullanılır?
  • Doku, Ritim, Dinamizm ve Uyum Gibi Fotoğraf Öğeleri Görüntüye Ne Katar?
  • Fotoğrafta Çerçeve Nasıl Oluşturulur?
  • Sembol Kullanımı Nasıl Olmalıdır?
  • Görsel Öğelerin Fotoğrafa Yerleştirilmesi Nasıl Planlanır?
  • Fotografik Anlatım Nedir ve Nasıl Yapılır?
  • Kurgu ve Kompozisyonun Birlikteliği Nasıl Olmalıdır?
  • Fotoğraflarımız Ne Kadar Etkili?
  • Güçlü Bir Kompozisyon İçin Renkler Nasıl Kullanılır?
4.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık dersi sonunda fotoğraflarınızı daha güçlü kılacak hikâyeler oluşturabileceksiniz. Fotoğrafçı dediğin aynı zamanda bir yazardır…

Işık ve kompozisyon eğitimimizin uygulama dersi için stüdyoya giriyoruz. MEB fotoğrafçılık kursları ile fotoğrafçılığı teorikte değil pratikte öğreneceksiniz.

5.hafta MEB fotoğrafçılık kursu programında; stüdyoya girerek ışığın yönüne, parlaklığına ve rengine göre makinemizin ayarlarını yapıyoruz. Fotoğrafta vermek istediğimiz mesaj ve oluşturmak istediğimiz duyguya göre ışığın renginin, parlaklığının ve açısının fotoğraftaki etkisini deneyimliyoruz. Çerçeveleme, İlgi Merkezi, Altın Oran, Yalınlık, Derinlik, Perspektif, Denge, Form, Doku, Dinamizm, Uyum, Renk, Kontrast ve Yansıma gibi kompozisyon kurallarından yararlanarak öğrendiklerimizi uygulama fırsatı bularak etkileyici kareler yakalıyoruz.

5.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi ile stüdyo ortamında ışık kullanarak fotoğraf çekimi yapmayı ve konsept yaratmayı öğrenmiş olacaksınız.

Işık sadece stüdyoda öğrenilmez! Dış mekan ışık ve kompozisyon çekimi için Sultanahmet’e gidiyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu çekim gezimize Sultanahmet Meydanı’nda yer alan Alman Çeşmesi’nde buluşarak başlıyoruz. Fotoğraf çekmeye başlamadan önce çekim için kullanacağımız fotoğraf temaları, duyguları ve kompozisyon kuralları hakkında öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Alman Çeşmesi, Theodosius Dikilitaşı, Yılanlı Sütun, Örme Dikiltaş, Sultanahmet Camii, Arasta Çarşısı, Haseki Hürrem Sultan Hamamı, Ayasofya Müzesi, III. Ahmet Çeşmesi, Aya İrini Kilisesi, Darphane-i Amire, Topkapı Sarayı, İstanbul Arkeoloji Müzesi güzergahımız oluyor. Makine ayarlarımızı yaptıktan sonra turistleri, tarihi yapıları, sokak satıcılarını kadrajımıza alıyoruz. Farklı ışık teknikleriyle portre, panoramik ve mimari fotoğraflar çekiyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi ile dış mekandaki ışığa göre çekim yapmayı öğreneceksiniz. Anlık mutlulukları ve heyecanları yakalayabilecek, mükemmel kompozisyonlar yaratacaksınız.

Sultanahmet’ten başlayarak Topkapı Sarayı’na doğru uzanan çekim gezimizde fotoğraf temaları ve kompozisyon kurallarından yararlanarak fotoğraf çekmeye devam ediyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu çekim gezimizde; Kent Manzaraları, Mimari Yapılar, Galeri ve Müzeler, Cadde ve Sokaklar, Meydanlar, Kutsal Alanlar, Yakın Plan/Makro, Siluet, Gülümseten Fotoğraflar, 4 Mevsim İstanbul, Hayatın Enerjisi, Ters Işık, Sokak Satıcıları temalarını kullanarak Öfke, Kızgınlık, Üzüntü, Sevgi, Sevinç, Heyecan, Mutluluk gibi duyguları fotoğraflarımıza aktarıyor; Çerçeveleme, İlgi Merkezi, Altın Kesim, Belirginlik, Yalınlık, Derinlik, Perspektif, Net Alan Derinliği, Denge/Oranlar, Boşluklar, Form/Biçim, Doku, Ritim, Dinamizm, Uyum, Kritik An, Renk, Kontrast gibi kompozisyon kurallarından yararlanarak etkileyici fotoğraflar çekiyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi 6.hafta programının sonunda makine ayarlarını yapabilen, ışığı doğru kullanan, özgün kompozisyonlar yaratabilen bir fotoğrafçı olacaksınız.

Uygulama derslerinde çektiğimiz fotoğrafları değerlendirmeye başlıyoruz. Bakalım; makine, ışık ve kompozisyon bilgimiz ne kadar iyi…

7.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık kursumuzda; uygulama derslerinde çektiğiniz fotoğrafları inceleyerek gelişiminizi değerlendiriyor, eksik yanlarınızı tespit ederek giderilmesi için önerilerde bulunuyoruz. Makine ayarlarınızı doğru yapıp yapmadığınızı, ışığı nasıl kullandığınızı, çekim modunuzu, açınızı ve kompozisyonunuzu değerlendirerek dikkat etmeniz gerekenleri belirtiyoruz. Yüzlerce fotoğrafınız arasından en iyilerini nasıl seçeceğinizin püf noktalarından bahsederken sizlerle tek tek ilgilenerek temel fotoğrafçılık bilgilerinizin kalıcı olmasını sağlıyoruz.

Mükemmel fotoğraf karelerinin sırrını öğrenmek, makine ve ışık kullanım becerisini arttırmak, daha iyi kompozisyonlar oluşturmak isteyenlere özel bir fotoğraf değerlendirme dersi hazırladık!

7.hafta MEB fotoğrafçılık dersi sokak fotoğrafçılığının tekniklerini öğrenerek devam ediyor. 7.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Sokak Fotoğrafçılığı Nedir? Nasıl Ortaya Çıktı?
  • Sokak Fotoğrafçılığının Günümüzde Ulaştığı Nokta Nedir? Neden Bu Kadar Popüler Oldu?
  • Sokak Fotoğrafçısının Sahip Olması Gereken Beceriler Neler?
  • Sokakta Olmanın Avantajı ve Dezavantajları Nelerdir?
  • Sokak Fotoğrafçılığı İçin Tercih Edilen Makineler Hangileri?
  • Sokak Fotoğrafçılığında Kullanılan Objektif Çeşitleri Neler?
  • Filtre Ve Lens Seçimi Nasıl Yapılır?
  • Fotoğraf Makinesi Yardımcı Ekipmanları Neler?
  • Çantamızda Neler Olması Gerek?
  • Çekimler Hangi Modda Yapılır?
  • Sahneye Göre Çekim Modlarından Manuel, Diyafram, Enstantane Öncelikli Modlar Neye Göre Tercih Edilmelidir?
  • Diyafram, Enstantane, ISO Ayarları Neye Göre Yapılır?
  • Netlik Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Beyaz Ayarı Nasıl Yapılmalı?
  • Sokak Fotoğrafçılığının Işık Kaynakları Neler?
  • Işığın Kalitesi Nasıl Belirlenir?
  • Sokak Fotoğrafçılığı Çekimlerinde Doğal ve Yapay Işık Kaynakları Nasıl Kullanılır?
  • Gün Işığında Nasıl Çekim Yapılır?
  • Koyu Gölgeler Nasıl Engellenir?
  • Yumuşak Ve Göze Hoş Gelen Gölge Oluşturma Teknikleri Nelerdir?
  • Kontrast Nasıl Oluşturulur?
Sokak fotoğrafçılığının kendine has çekim tekniklerini öğrenerek karşınıza çıkan anları yakalama becerisine sahip olacaksınız.

7.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sokak fotoğrafçılığında etik ve kompozisyon temaları ile sürüyor. 7.Hafta 3.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Sokak Fotoğrafçılığında Kompozisyon Unsurları Nelerdir?
  • Daha Etkili Fotoğraflar Üretmek İçin Hangi Kompozisyon Kuralları Kullanılmalıdır?
  • Güçlü Bir Kompozisyon İçin Renkler Nasıl Kullanılır?
  • Gözlem Becerisi Nasıl Gelişir Ve Hangi Teknikleri Kullanmalıdır?
  • Hikaye Ve Kurgu Nasıl Yaratılır?
  • Hikayeler Fotoğrafa Nasıl Aktarılır?
  • Sokak Fotoğrafı Çekerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
  • Çekim Planı Nasıl Hazırlanır?
  • Çekim İçin En Uygun Zaman Ve Mekan Nasıl Belirlenir?
  • Sokak Fotoğrafçılığında Etiğin Önemi Nedir?
  • Sokakta Çekim Yaparken İletişim Kurma Süreci Nasıl İşler?
  • Tanımadığımız İnsanları Nasıl Fotoğraflarız?
  • Duyguları Fotoğraflamanın Yolları Nelerdir?
  • Anı Yakalamanın Sırrı Nedir?
  • Sokak Çekimlerinde Açılar Ve Yüz Kadrajlama Nasıl Olmalıdır?
  • Sokak Hayvanlarının Fotoğrafları Nasıl Çekilir?
  • Etkili Fotoğraf Mesajı Nasıl Yaratılır?
  • Sokak Fotoğrafçılığında Renkli Mi Siyah Beyaz Fotoğraflar Mı?
  • Raw Çekmenin Önemi Nedir?
  • Altın Saatlerde Sokak Fotoğrafçılığı Nasıl Yapılır?
  • Fotoğraf Nasıl İncelenir?
  • En İyi Fotoğraf Nasıl Seçilir?
  • Fotoğraflar Photoshop Ya Da Lightroom’dan Geçmeli Mi?
MEB onaylı fotoğrafçılık kursu 7.hafta sonunda sokakta evleri, insanları ve canlıları nasıl fotoğraflayacağınızı öğrenmiş olacak, uygulama dersi için hazırlanacaksınız.

Balat’ta sokak fotoğrafçılığının uygulama dersini gerçekleştiriyoruz! Balat’ın nostaljik atmosferini yaşıyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi 8.hafta programında; öğrencilerimizle birlikte Balat’ta sokak fotoğrafçılığı eğitimimizin uygulamalı çekim dersini gerçekleştiriyoruz. Çekim güzergahı hakkında bilgilendirmeden sonra makine ayarlarımızı yaparak Aya Yorgi Rum Patrikhane Kilisesi, İstanbul Rum Ortodoks Patrikhanesi, Sancaktar Yokuşu, Fener Rum Lisesi, Mesnevihane Camii, Tevkii Cafer Mektebi Sokak, Çimen Sokak, Panagia Paramythia Kilisesi, Kiremit Caddesi, Köroğlu Sokak, Merdivenli Yokuş Sokak, Vodina Caddesi, Meteoroloji Kilisesi, Yıldırım Caddesi ve Bulgar Ortodoks Kilisesi güzergahında ilerleyerek Balat’ın tarihi dokusunu ve mimarisini fotoğraflarımıza yansıtmaya başlıyoruz.

Sokak fotoğrafçılığında deneyim kazanacağımız bu haftada Balat’ın kendine özgü atmosferini fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor, daha iyi fotoğraflar çekmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Balat’ta devam eden sokak fotoğrafçılığı uygulamamızda, eğitmenlerinizden çeşitli kompozisyon temaları ve kuralları hakkında detaylı bilgi alacaksınız.

Sokak fotoğrafçılığı uygulama haftamızda Balat fotoğraflarını; Kent Manzaraları, Mimari Yapılar, Cadde ve Sokaklar, Pazarlar, Kutsal Alanlar, Yakın Plan/Makro, Siluet, Kapılar ve Pencereler, 4 Mevsim İstanbul, Göç, Hayatın Enerjisi, Alın Teri, Kalabalıklar, Şehir ve Çiçekler temalarından yararlanarak; Öfke, Umutsuzluk, Üzüntü, Huzur, Şefkat, Sevgi, Kaygı, Çaresizlik, Sevinç, Heyecan, Mutluluk duygularıyla ve Çerçeveleme, İlgi Merkezi, Altın Kesim, Yalınlık, Derinlik, Perspektif, Net Alan Derinliği, Boyutlar, Boşluklar, Ritim, Dinamizm, Uyum, Renk, Kontrast, Yansıma gibi kompozisyon kurallarıyla çekiyoruz.

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi 8.haftanın sonunda sokak fotoğrafçılığının tekniklerini bilen, doğal ışıktan ve kompozisyonlardan yararlanarak etkileyici fotoğraflar çekebilen bir fotoğrafçı olmanın heyecanını yaşayacaksınız.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursumuzun 9.haftasında çektiğimiz fotoğrafları değerlendirerek ve çekim tekniğimizi geliştirmenin yollarını öğrenerek eğitimimize devam ediyoruz.

9.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık kursumuzda; ışık ve kompozisyon, sokak fotoğrafçılığı gibi uygulama derslerinde çektiğiniz fotoğrafları inceleyerek gelişiminizi değerlendiriyor, eksik yanlarınızı tespit ederek giderilmesi için önerilerde bulunuyoruz. Makine ayarlarınızı doğru yapıp yapmadığınızı, ışığı nasıl kullandığınızı, çekim modunuzu, açınızı ve kompozisyonunuzu değerlendirerek dikkat etmeniz gerekenleri belirtiyoruz. Yüzlerce fotoğrafınız arasından en iyilerini nasıl seçeceğinizin püf noktalarından bahsederken sizlerle tek tek ilgilenerek temel fotoğrafçılık bilgilerinizin kalıcı olmasını sağlıyoruz.

Bu haftanın sonunda hem makinenize hakim olmak için dikkat etmeniz gereken noktaları öğrenecek hem de kendi çekim stilinizi keşfetmeye başlayacaksınız.

Portre fotoğrafçılık teknikleri hakkında bilgi alarak 10.haftamıza başlıyoruz. 10.Hafta MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı: 10.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Portre Fotoğraf Çekiminin Özellikleri Ve Diğer Branşlardan Farkları Nelerdir?
  • Türkiye Ve Dünyadaki En Ünlü Portre Fotoğrafçıları Kimler?
  • Portre Türleri Nelerdir?
  • Portre Fotoğrafçılığı İçin Tercih Edilen Makineler, Objektif Çeşitleri, Filtre Ve Lensler Ve
  • Yardımcı Ekipmanlar Neler?
  • Portre Çekimleri Hangi Modda Yapılır?
  • Diyafram, Enstantane, ISO Ayarları Neye Göre Yapılır?
  • Netlik Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Beyaz Ayarı Nasıl Yapılmalı?
  • Portre Çekiminde Stüdyo Işık Tipleri Nelerdir?
  • Tepe Flaşı, Stüdyo Flaşı Nasıl Kullanılır?
  • Şemsiyeler, Reflektörler, Difüzörler Nasıl Kullanılır?
  • Işığın Kalitesi Nasıl Belirlenir?
  • Işığın Şiddeti Ve Rengi Nasıl Ayarlanır?
  • Yüz Aydınlatma Teknikleri Nelerdir?
  • Portre Çekimlerinde Doğal Işık Kaynakları Nasıl Kullanılır?
  • Gün Işığında Portre Nasıl Çekilir?
  • Yumuşak Ve Göze Hoş Gelen Gölge Oluşturma Teknikleri Nelerdir?
  • Kontrast Nasıl Oluşturulur?
MEB fotoğrafçılık eğitimi sayesinde mükemmel portre fotoğraflarının sırlarını öğrenerek fotoğrafçılık becerilerinizi farklı alanlarda geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Portre fotoğraf çekmenin etik kurallarını, çekim açılarını, yüz kadrajı almayı bu hafta öğrenmiş olacaksınız! 10.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı: 10.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Portre Çekimlerinde Kompozisyon Unsurları Nelerdir?
  • Daha Etkili Fotoğraflar Üretmek İçin Hangi Kompozisyon Kuralları Kullanılmalıdır?
  • Fotografik Ve Sinematografik Anlatım Nedir Ve Nasıl Yapılır?
  • Portre Çekimlerde Hikaye Nasıl Oluşturulur?
  • Anı Yakalamanın Sırrı Nedir?
  • Fotoğrafın Mesajı Ne Olmalıdır?
  • Arka Plan Nasıl Oluşturulur?
  • Portre Fotoğrafçılığında Etiğin Önemi Nedir?
  • Tanımadığımız İnsanları Nasıl Fotoğraflarız?
  • Portre Çekimlerinde Açılar Ve Yüz Kadrajlama Nasıl Olmalıdır?
  • Portre Çekimlerinde Fotoğrafçı-Model İlişkisi Nasıldır?
  • Modelin Beden Dilini, Jest Ve Mimiklerini Portre İçin Nasıl Yönlendireceksiniz?
  • Portre Fotoğrafçılığında Bakışların Önemi Nedir?
  • Bedenle Anlatma Nasıl İşlenir?
  • Çekim Planı Nasıl Hazırlanır?
  • Çekim İçin En Uygun Zaman Nasıl Belirlenir?
  • Açık Ve Kapalı Mekanlarda Karşılaşılacak Zorluklar Nelerdir?
MEB fotoğrafçılık eğitimi sonunda portre fotoğrafçılığının ince ayarlarını öğrenecek, yüzleri ve bakışları daha iyi okuyacak, mükemmel portre fotoğraflarına imzanızı atacaksınız!

Beyoğlu portre fotoğrafçılık eğitimi uygulaması başlıyor! İstanbul’un en güzel sokaklarında portre fotoğraflar yakalayacağız…

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu portre çekim uygulamamızda; Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde buluşuyor, makine ayarlarımızı yaparak portre fotoğraflar çekmeye başlıyoruz. Gezi rotamızda; Aya Triada Kilisesi, Surp Ohan Voskiperan Kilisesi, İstiklal Caddesi, Çiçek Pasajı, Nevizade, Galatasaray Lisesi, Sent Antuan Kilisesi, Santa Maria Kilisesi, Botter Apartmanı, Narmanlı Han, Galata Mevlevihanesi, Serdar – ı Ekrem Sokak, Doğan Apartmanı, Galata Kulesi, Yüksek Kaldırım Caddesi, İstanbul Aşkenaz Sinagogu, Banker Sokak, Komando Merdivenleri, Kemeraltı Caddesi, Karaköy Palas, Surp Krikor Lusaroviç Kilisesi ve Karaköy Sahili var.

Spontane portre fotoğrafı çekmeyi öğreneceğimiz bu haftada portre fotoğrafçılığının zorluklarını deneyimleyecek, duyguları anlatmanın en iyi yolunu bulacağız.

Deklanşöre basmaya devam ediyoruz! Anın kaçmasına izin vermiyor, bolca uygulama yaparak iyi bir portre fotoğrafçısı olmak için çalışıyoruz…

Eğitmenlerinizin bilgi ve deneyiminden yararlanacağınız, eksiklerinizi gidererek portre çekimlerinizi daha iyi yapmanın sırlarını öğreneceğiniz MEB onaylı fotoğrafçılık kursu uygulamalı çekim gezisinde; Kent Manzaraları, Mimari Yapılar, Galeri ve Müzeler, Cadde ve Sokaklar, Meydanlar, Kutsal Alanlar, Yakın Plan/Makro, Siluet, Kapılar ve Pencereler, Gülümseten Fotoğraflar, 4 Mevsim İstanbul, Hayatın Enerjisi, Alın Teri, Sokak Satıcıları, Kalabalıklar gibi temaları kullanarak Umutsuzluk, Üzüntü, Kaygı, Keyif, Sevinç, Heyecan, Mutluluk gibi duyguları, Çerçeveleme, İlgi Merkezi, Altın Kesim, Belirginlik, Net Alan Derinliği, Doku, Ritim, Dinamizm, Uyum, Kontrast, Yansıma gibi kompozisyon kurallarını kullanarak hayatın nabzını tutacaksınız.

Portre fotoğrafçılığı dersi sonunda sadece fotoğraf değil hikaye çektiğinizi fark edeceksiniz! Profesyonel fotoğraflar çekmek için daha çok yolumuz var…

Manzara fotoğrafçılığı tekniklerini öğrenmeye başlayalım. Mükemmel gün doğumu ve gün batımı fotoğraflar yakalıyoruz… 12.Hafta 1. Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Manzara Fotoğrafçılığı Nedir?
  • Manzara Fotoğrafçılığı İçin Hangi Marka Ve Model Fotoğraf Makinesi Tercih Etmelisiniz?
  • Objektif Çeşitleri Neler?
  • Zoom Objektif Ne İşinize Yarar?
  • Objektif Nasıl Ayarlanır?
  • Netleme Ve Odaklama Nasıl Yapılır?
  • İhtiyaç Duyacağınız Fotoğraf Makinesi Yardımcı Ekipmanları Neler?
  • Tripod, Monopod, Zamanlayıcı Ya Da Uzaktan Kumanda Nasıl Kullanılır?
  • Konuya Göre Diyafram, Enstantane, ISO Ayarları Neye Göre Yapılır Ve Nasıl Olmalı?
  • Ölçüm Modları Nasıl Kullanılır?
  • Histogram Kullanılarak Ölçüm Nasıl Yapılır?
  • Beyaz Ayarı Nasıl Yapılmalı?
  • Hangi Modda Çekim Yapılır?
  • Ölçüm Modları Işığa Göre Nasıl Kullanılır?
  • Poz Kilitleme Nedir?
  • Sahneye Göre AF Yönetimi Nasıl Kullanılır?
  • Poz Telafisi Nasıl Yapılır?
  • Doğru Pozlama Nedir?
  • Görüntü Titremesi Nasıl Önlenir?
  • Zamanlayıcı Neden Kullanılır?
  • Deklanşör Hızı Nasıl Belirlenir?
  • HDR Çekim Neden Yapılır?
MEB fotoğrafçılık kursu ile fotoğrafın farklı branşlarında bilgi ve deneyim kazanacak, her hafta farklı bir maceraya atılacaksınız.

Manzara fotoğrafı çekerken ışık nasıl kullanılır, öğrenelim. Mükemmel bir manzarayı doğru makine ayarları ile ölümsüzleştireceğiz. 12.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Gün Doğumu Ve Gün Batımında Işık Kaynakları Nelerdir?
  • Mavi Saat Nedir? Mavi Saatler Nasıl Belirlenir?
  • Altın Saat Nedir Ve Bu Saatlerde Nasıl Çekim Yapılır?
  • Işığın Şiddeti Nasıl Olmalıdır?
  • Yüksek (High Key) Ve Düşük (Low Key) Işık Nedir?
  • Işığın Miktarı Çok Fazla İse Ne Yapılır?
  • Işık Az İse Nasıl Çözüm Üretilir?
  • Etkili Manzara Fotoğrafları Nasıl Çekilir?
  • Dış Mekanda Ekipman Kurulumu Nasıl Olur?
  • Tripod Nasıl Konumlandırılmalı?
  • Zamanlayıcı Ve Kumanda Ne İşinize Yarar?
  • Net Ve Keskin Fotoğraflar İçin Neye Dikkat Etmelisiniz?
  • Arka Planın Patlamaması İçin Ne Yapmak Gerek?
  • Doğru Işığın Yönü Nasıl Bulunur?
  • Kadraj Ve Açı Kararı Nasıl Verilir?
  • Uzun Pozlama Yapılır Mı?
Yolculuk yaparken, arkadaşlarınızla deniz kenarında otururken ya da hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkan manzaraları fotoğraflarla unutulmaz kılmayı öğreneceksiniz.

Üsküdar’da manzara fotoğrafçılığı uygulama eğitimimize başlıyoruz. Makinemizin ayarlarını yaparak gün batımını fotoğrafları çekiyoruz.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu manzara fotoğrafçılığı uygulama eğitimimizde İstanbul’un en güzel semtlerinden biri Üsküdar’a gidiyor, Kız Kulesi’nin eşsiz güzelliğini, Boğaz manzaralarını, gemileri, gün batımını, karşı yakayı ve yıldızları kadrajımıza sığdırıyoruz. Gün ışığına göre makine ayarlarımızı yaparak tripodumuzu kuruyor, farklı açılardan güneşin batışını, ortaya çıkan kızıl ve mavi tonlarını, şehrin ve denizin kartpostallık görüntülerini fotoğraflıyoruz. Yaratıcı kompozisyonlarla birlikte ışığı doğru kullanarak muhteşem kareler yakalıyoruz. Fotografik anlatım becerilerimizi geliştirerek kendi stilimizi oluşturuyoruz.

Manzara fotoğrafçılığı uygulama eğitimi sonunda büyüleyici manzara fotoğrafları çekmeyi öğrenerek fotoğrafçılık becerilerinizi geliştireceksiniz.

Gezmeye, keşfetmeye ve fotoğraf çekmeye devam ediyoruz! MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu 14.haftamızda öğrencilerimizle Sirkeci Gar’ında buluşup İstanbul’un en eski sokaklarında fotoğraf dolu bir günü paylaşıyoruz.

Sirkeci – Süleymaniye Fotoğraf Gezisinde; İstanbul’un Avrupa yakasındaki en önemli giriş kapılarından biri olan Sirkeci Garı ile İstanbul Demiryolu Müzesi, Sultan I. Abdülhamit Türbesi, İstanbul Ticaret Borsası, Büyük Postane, Hobyar Camii, Yeni Camii, Hünkar Kasrı, Mısır Çarşısı, Hürrem Sultan Türbesi, Kanuni Sultan Süleyman Türbesi, Mehmet Zahid Kotku Türbesi, Süleymaniye Cami, Mimar Sinan Türbesi, Vefa Bozacısı ve Bozdoğan Su Kemeri gibi tarihi ve kültürel zenginliklerimizi farklı objektif ve makine ayarlarıyla, altın kesim, belirginlik, yalınlık, alan derinliği, denge, kontrast gibi kompozisyon kurallarını kullanarak umut, sevgi, üzüntü, heyecan ve huzur gibi duyguların fotoğraflarını ölümsüzleştiriyoruz.

MEB fotoğrafçılık kursu Sirkeci fotoğraf gezisinde dükkanları ve hanları, sokak satıcılarını, kalabalık insan manzaralarını, tarihi binaları fotoğraflarımıza yansıtıyoruz. İstanbul’un zenginliğini fotoğraflarla anlatıyoruz!

Stüdyo fotoğrafçılığına başlayalım… Stüdyo fotoğraf çekiminde ışığın ve ekipmanın önemini fark edeceğiz. 15.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Işığın Fotoğrafa Olan Etkisi Nedir Ve Foto Sanatsal Kullanımı Nasıl Olur?
  • Işığın Parlaklığı, Kontrastı, Renk Isısı, Süresi Ve Açısı Bize Ne İfade Eder?
  • Fotoğrafçılıkta Işık Türleri Neler?
  • Başlıca Cephe Işığı, Yanal Işık, Ters Işık, Tepe Işığı Ve Alttan Gelen Işıkların Özellikleri Nedir?
  • Işığın Kalitesi Nasıl Belirlenir?
  • Portre Çekiminde Işığın Şiddeti Nasıl Olmalıdır?
  • Işığın Parlaklığı Nasıl Ölçülür?
  • Gün Işığı, Ampul Işığı, Halojen Lamba, Floresan Lamba Ne Şekilde Kullanılır?
  • Şiddetli Ve Zayıf Işık Seçimiyle Hangi Sonuçları Elde Edersiniz?
  • Fotoğrafta Kelvin Değerleri Nedir, Nasıl Kullanılır?
  • Stüdyo Işık Tipleri Nelerdir?
  • Sürekli Işık Kaynaklarının Şiddeti Nasıldır?
  • Avantajları Ve Flaşlara Göre Kullanım Kolaylığı Fotoğrafçıya Ne Katar?
  • Ampuller, LED Işıklar, Halojen Lambalar, LED Paneller Nasıl Kullanılır, Hangi Renk Ve Şiddette Işık Üretirler?
  • Flaş Ne Zaman Ve Nasıl Kullanılır?
  • Flaşın Tutarlılığı Ve Kullanıldığı Malzeme Neden Önemlidir?
  • Işık Şekillendiriciler Nelerdir, Ne İşe Yararlar?
  • Softbox, Şemsiyeler, Reflektörler, Difüzörler, Gobolar Nasıl Kullanılır Ve Nasıl Bir Etki Yaparlar?
MEB onaylı fotoğrafçılık kursu ile iyi fotoğrafların sırrı olan ışık tekniklerine hakim olarak fotoğraflarınızın gücünü artıracaksınız.

15. hafta MEB fotoğrafçılık eğitimimizin devamında stüdyo ekipmanlarımızı kuruyor, yavaş yavaş uygulama yapmaya hazırlanıyoruz. Eğitmenimiz stüdyoda portre çekimi nasıl yapacağımızı uygulamalı gösteriyor. 15.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Stüdyoda Kullanılan Fotoğraf Makineleri Ve Ekipmanlar Nelerdir?
  • Objektif Seçimi Nasıl Olmalı?
  • Sabit Odaklı Objektifler Nasıl Bir Etki Yapar?
  • Değişken Odak Uzaklıklı Objektifler Hangi Açılar İçin Kullanılır?
  • Tripod Neden Önemlidir?
  • Uzaktan Kumanda Nasıl Kullanılır, Ne Avantaj Sağlar?
  • Stüdyoda Hangi Çekim Modu Kullanılır?
  • Diyafram, Enstantane, ISO Ve Beyaz Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Netlik Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Çekim Öncesi Hazırlıklar Nasıl Yapılır?
  • Stüdyoda Ekipmanlar Nereye, Nasıl Konumlandırılmalıdır?
  • Kamera-Model-Işık Üçlüsünün Pozisyonu Nedir?
  • İyi Bir Pozlama İçin Fotoğrafçı Işığı Nasıl Kontrol Eder?
  • Doğru Işığın Yönü Nasıl Bulunur?
  • Fotoğraf Makinesiyle Işık Nasıl Ölçülür?
  • Histogram Nasıl Kullanılır?
  • Işığa Göre ISO Ve Enstantane Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Direkt Işık, Yansıyan Işık, Yaygın Işık Nasıl Kullanılır?
  • Yansıma, Kırılma Ve Polorizasyon Nedir?
  • Yansıma Nasıl Ortadan Kaldırılır?
  • Koyu Gölgeler Nasıl Engellenir?
  • Yumuşak Ve Göze Hoş Gelen Gölge Oluşturma Teknikleri Nelerdir?
  • Chiaroscuro Nedir?
  • Fotoğrafta Üç Boyutluluk Etkisi Nasıl Yaratılır?
  • Rembrant Aydınlatması İle Portre Çekimi Nasıl Yapılır?
  • Silüet Aydınlatması Nasıl Yapılır?
MEB fotoğrafçılık eğitimi ile stüdyo fotoğrafçılığının vazgeçilmez unsuru olan ışığın yönünü, şiddetini, rengini belirleyerek muhteşem karelere imza atacaksınız.

16.hafta MEB onaylı fotoğrafçılık dersimizde modele poz verdirme konusunu işleyeceğiz. Öncesinde stüdyomuzu hazırlayalım… 16.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Çekim Planı Nasıl Yapılır?
  • Çekim Öncesi Ekiple Koordinasyon Toplantısı Nasıl Yapılır?
  • Çekim İçin En Uygun Zaman Nasıl Belirlenir?
  • Çekim Öncesi Hazırlıklar Nasıl Yapılır?
  • Modele Çekim Planı Hakkında Nasıl Bilgiler Verilir?
  • Model Çekime Nasıl Hazırlanır?
  • Konuya Uygun Saç - Makyaj Nasıl Yapılır?
  • Kostümler Nasıl Seçilir, Hangi Sırada Çekilir?
  • Kaç Kostüm Kullanılır, Kaç Farklı Formatta Çekim Karesi Çıkarılır?
  • Stüdyoda Ekipmanlar Nereye, Nasıl Konumlandırılmalıdır?
  • Doğru Işığın Yönü Nasıl Bulunur?
  • Modelin Yüzünü Ve Vücudunu Nasıl Aydınlatmalısınız?
  • Yatay Ya Da Dikey Kadraj Kararı Nasıl Verilir?
  • Bakış Noktası Ve Yüksekliği Nasıl Seçilir?
  • Işık Düzeneği Kamera-Model Eksenine Kaç Derece Açıyla Bakmalıdır?
  • Fotoğraf Makinesiyle Işık Nasıl Ölçülür?
  • Histogram Nasıl Kullanılır?
  • Işığa Göre ISO Ve Enstantane Ayarı Nasıl Yapılır?
Modelinizin en güzel pozlarını çekmek için stüdyonuza hakim olmalısınız. Işıktan fona, kostümden aksesuara kadar ilgi çekici styling hazırlıklarıyla mükemmel fotoğraflara imza atacaksınız!

Portre fotoğraflarda modele poz verdirme eğitimi devam ediyor! Eğitmeniniz sizlere iyi bir portre çekiminin nasıl olması gerektiğini anlatacak! 16. Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı: 16.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Portre Çekimlerinde Modele Nasıl Poz Verdirilir?
  • Kompozisyona Ve Arka Plana Göre Model Nasıl Konumlandırılır?
  • Ana Açı Türleri
  • Yüz Kadraja Nasıl Alınır?
  • Stüdyoda Portre Çekim İçin Fotoğraf Makinesi Ayarları Nasıl Yapılır?
  • Modelin Yüzünü Ve Vücudunu Nasıl Aydınlatmalısınız?
  • Işığa Göre Poz Verdirme Teknikleri
    • Pencereye Paralel Poz Verdirme
    • Işık Arkada Poz Verdirme
    • Işığa Doğru Poz Verdirme
    • Yapay Işık Kaynaklarıyla Poz Verdirme
  • Beden Pozisyonu Ne Olmalı?
    • Baş
    • Çene Ve Boyun
    • Omuzlar
    • Saç
    • Gözler
    • Köprücük Kemiği, Çene Ve Göz Bağlantısı
    • Burun
    • Dudak Ve Ağız
    • Kulaklar
  • Modelin Fiziki Yapısına Göre Nasıl Poz Verdirirsiniz?
    • Yuvarlak Yüzlü Modeller Nasıl Poz Vermeli?
    • Uzun Yüzlü Modeller Nasıl Poz Vermeli?
    • Göz Şekline Göre Poz Verdirme
    • Büyük Gözlü Modeller Nasıl Poz Vermeli?
    • Çekik Gözlü Modeller Nasıl Poz Vermeli?
  • Ayakta Portre Pozu Verdirme
  • Oturarak Portre Pozu Verdirme
  • Omuz Üstü Portre Pozu Verdirme
  • Dekor Önünde Portre Pozu Verdirme
  • Beyaz Fon Önünde Portre Pozu Verdirme
  • Siyah Fon Önünde Portre Pozu Verdirme
  • Modelin Mimiklerini Yönlendirme – Duygu Aktarımı Nasıl Yapılır?
    • Genel Yüz İfadeleri Neler?
      • Mutluluk
      • Kızgınlık /Öfke
      • Korku
      • Şaşkınlık
      • Üzüntü
      • Tiksinmek
      • Küçümseme
      • Umutsuzluk
      • Hayal Kırıklığı
      • Rahatlık
      • Şefkat
      • Sevgi / Aşk
      • Endişe
      • Heyecan
      • Gerginlik
      • Can Sıkıntısı
    • Genel Yüz İfadeleri İle Modele Nasıl Poz Verdirirsiniz?
    • Modelinizi Nasıl Güldürmelisiniz? Doğal Gülümsemenin Yolları
    • Portre Fotoğrafçılığında Gözlerin Önemi Nedir?
    • Modelin Gözleriyle Fotoğrafın Duygusunu Nasıl Anlatırsınız?
    • Etkileyici Portreler İçin Bakışlar Nasıl Kullanılır?
    • Modeliniz Nereye Bakmalı?
    • Modelin Mimikleri Nasıl Yönlendirilir?
16.hafta MEB fotoğrafçılık kursu sonunda modelinize poz verdirmeyi, portre çekimler için etkileyici yüz kadrajları oluşturmayı öğrenmiş olacak, eğitmeninizin deneyimlerinden yararlanacaksınız.

Stüdyoya giriyoruz! Modelli çekim uygulamamızla iletişimi kuvvetli, markaların ve modellerin çalışmak isteyeceği bir fotoğrafçı olmanızı sağlıyoruz!

Portre fotoğraf çekim uygulamamızda kompozisyonumuza göre modelimizi konumlandırıyor, modelin beden dilini, jest ve mimiklerini vermek istediğimizi mesaja ve aktarmak istediğimiz duyguya göre yönlendiriyor, modelle doğru iletişim kurmayı öğreniyoruz. Uygulama haftamızda öğrencilerimiz fotoğraf arka planı seçmeyi, modelin baş ve uzuvlarının pozisyonunu belirlemeyi, ilgi noktası yaratmayı, duyguyu hissettirmeyi ve anı yakalamayı öğreniyor.

Stüdyoda portre ışık ve modelli çekim pratiği gerçekleştirdiğimiz 17.haftamızda çekim öncesi hazırlık aşamalarını, çekim planı ve ekip iletişimini canlı bir şekilde deneyimliyor, farklı konseptlerle portre fotoğraf çekmenin püf noktalarını öğreniyoruz.

Photoshop eğitimi ile devam edelim. Çektiğiniz güzel kareleri daha kusursuz ve etkileyici hale getirmeyi öğreneceksiniz. 18.Hafta 1.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Fotoğrafçı İçin Photoshop Neden Bu Kadar Önemli?
  • Adobe Photoshop Nasıl İndirilir?
  • Programın Genel Özellikleri, Kullanım Alanları Nelerdir?
  • Programın Menüleri, Araçları, Cetvelleri Ve Kılavuzları Nasıl Kullanılır?
  • Komutların Klavye Kısayolları Nedir?
  • Photoshop’ta Yeni Doküman Nasıl Oluşturulur?
  • Çağırma Komutu Nedir?
  • İşlemleri İleri Ve Geri Alma Nedir?
  • Görüntü Boyutu Ve Çözünürlüklerin Özellikleri Nelerdir?
  • DPI Ve PPI Arasındaki Farklar Neler?
  • Kameralardan Ve Tarayıcılardan Görüntüler Nasıl Alınır?
  • Fotoğraf Nasıl Boyutlandırılır?
  • Özel Ebatlar, Serbest Ölçüler Nelerdir?
  • Resolution (Çözünürlük), Background (Arka Plan) İçeriği Nedir?
  • Zoom Ayarları Nasıl Yapılır?
  • Ekran Nasıl Taşınır?
  • Birden Fazla Dokümanla Nasıl Çalışılır?
  • Pencere Büyütme/Küçültme Ve Gezinme İşlemleri Nasıldır?
  • Dosya Formatları Nedir?
  • Doküman Nasıl Kaydedilir?
  • PSD, TIFF, EPS, JPG, PDF Formatları Ne Anlama Gelir?
  • Otomatik Kayıt Özelliği Nedir?
Photoshop’un çalışma mantığını kavrayacağınız, fotoğraf düzenlemenin stratejilerini öğreneceğiniz ve fotoğrafçılık becerilerinize katkıda bulunacağınız keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz…

Photoshop panelini öğrenmeye devam ediyoruz. Temel araçların özelliklerini deneyerek gözlemliyoruz. 18.Hafta 2.Bölüm MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Photoshop Programının Renk Ve Arayüz Ayarlarını Nasıl Yaparız?
  • Çalışma Alanını Nasıl Düzenleriz?
  • Döndürme/Kesme Nasıl Yapılır?
  • Crop Tool Nasıl Kullanılır?
  • Objelerin Seçilmesi İçin Pen Tool Nasıl Kullanılır?
  • Seçili Alanlar Nasıl Boyanır?
  • Gürültü (Noise) Azaltma Nasıl Yapılır?
  • Fotoğrafa Keskinlik Nasıl Kazandırılır?
  • Pen Tool Ve Dekupe İşlemi
  • Temel Boyama Araçları (Brush Tool, Pencil Tool, Color Replacement Tool)
  • Temel Rötuş Araçları (Clone Stamp Tool, Healing Brush Tool, Patch Tool)
  • Yazı Araçları
  • Vektörel Araçlar Nedir, Kullanımı Nasıldır?
İlk hafta Photoshop dersi sonunda Photoshop menülerinin ve araçlarının özelliklerini öğrenecek, fotoğraflarınızı düzenlemeye yavaş yavaş başlayacaksınız.

MEB fotoğrafçılık kursu ile fotoğrafınıza doku vermeyi, renkleri dilediğiniz gibi şekillendirmeyi öğreneceksiniz! 19.Hafta MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Layer Nasıl Oluşturulur?
  • Layerlar Nasıl Gruplandırılır?
  • Layer Nasıl Renklendirilir?
  • Katmanlar Nasıl Birleştirilir?
  • Katmanlar Nasıl Seçilir?
  • Katmanlar Nasıl Kopyalanır?
  • Katmanlar Nasıl Filtrelenir?
  • Layerler Nasıl Silinir?
  • Aydınlık Ayarının Yapılması İçin Adjustments Nasıl Kullanılır?
  • Ton Düzenleme İşlemi Nasıl Yapılır?
  • Levels, Curves, Brightness Nasıl Kullanılır?
  • Fotoğrafın Renkleriyle Nasıl Oynanır?
  • Etkileyici Renk Doygunlukları Ve Filtreler Nasıl Yaratılır?
  • HDR Tonlamalar Fotoğrafımıza Ne Katar?
  • Adjustments - Vibrance, Hue, Color Balance, Black&White, Photo Filter Komutları Nasıl Uygulanır?
  • Neden Ham (RAW) Fotoğraf Çekmemiz Gerekiyor?
  • RAW Fotoğraflarımızda Sıcaklık, Pozlama Ve Doygunluk Ayarları İle Başarılı Renk Tonlamaları Nasıl Yaparız?
Bu haftanın sonunda fotoğraflarınızı istediğiniz gibi boyutlandırmayı ve tonlamayı öğreneceksiniz. Çekim hatalarınız için biraz da teknolojinin imkanlarından yararlanacaksınız!

Hatasız fotoğraflar için maskeleme yapmayı, arka plan değiştirmeyi ve fotoğrafın bir bölümüne işlem yapmayı öğreniyoruz. 20.Hafta MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı:
  • Beyaz Ayarını En Kolay Nasıl Yaparız?
  • Levels İle Otomatik Beyaz Ayarı Nasıl Yapılır?
  • Fotoğrafın Bir Parçasına İşlem Yapmak İçin Neler Kullanılır?
  • Spotlar Nasıl Temizlenir?
  • Fotoğrafın Bir Bölümünün Aydınlatılması Ya Da Karartılması İşlemi Nasıl Yapılır?
  • Burn Tool Ve Dodge Tool İle İstenen Bölümler Nasıl Boyanır?
  • Arka Plan Nasıl Temizlenir?
  • Yaratıcı Arka Planlar Nasıl Olur?
  • Yeşil Perde Kullanarak Konuyu İstediğimiz Kompozisyona Nasıl Ekleriz?
  • Unsharp Mesk Komutu İle Keskinleştirme Nasıl Yapılır?
  • Hatasız Fotoğraflar İçin Maskeleme Nasıl Kullanılır?
  • Objenin Rengini Nasıl Değiştiririz?
  • Seçili Bölgelerin Renkleriyle Nasıl Oynarız?
  • Maskeleme İle Alan Derinliği Nasıl Yaratılır?
  • Action Nedir, Nereden Bulunur, Nasıl Yüklenir?
  • Action Kaydetme Ve Plugin Nedir?
  • Nik Color Ve Silver Efektleri Kullanırken Fotoğrafımız Nasıl Olmalı?
  • Panorama Nasıl Yapılır?
Fotoğraflarınızı yeniden yaratacağınız, etkileyici fotoğrafların sırrını öğreneceğiniz fotoğrafçılık kursu ile Avrupa standartlarında eğitim almanın ayrıcalığını yaşayacaksınız!

Daha çok uygulama zamanı! Çektiğiniz fotoğrafları düzenleyerek bilgilerinizin teorikte kalmasını önlüyor, Photoshop ve Retouch’ta deneyim kazanmanızı sağlıyoruz! MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programında; teorik olarak öğrendiğiniz Photoshop tekniklerini uygulama imkanı bulacaksınız. Retouch uygulama haftamızda çektiğimiz fotoğraflar arasından en iyilerini seçiyor, Photoshop renk ayarlarını kullanarak renk tonlarının fotoğrafta doygunluk ve keskinlik yaratmadaki etkisini gözlemliyor, fotoğraflarımızdaki hataları silmeyi öğreniyoruz.
  • Temel Retouch Teknikleri Nelerdir?
  • Sivilce Nasıl Alınır?
  • Göz Altı Torbalarını Ve Morlukları Yok Etmek İçin Neyi Bilmelisiniz?
  • Gözleri Nasıl Renklendiririz, Nasıl Aydınlatırız Ve Parlatırız?
  • Göz Renklendirme, Kirpik Ve Göz Farı Ekleme, Allık Ekleme, Dudak Renklendirme Ve Dolgunlaştırma, Liquify Ve Kullanımı (Burun Estetiği), Yüz Pürüzsüzleştirme, Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?
  • Fotoğraf Nasıl Keskinleştirilir?
  • Fotoğrafa İmza Nasıl Atılır Ve Paylaşılır?
Photoshop eğitimi sonunda fotoğraf düzenlemek için gerekli olan tüm teknik ve pratik bilgiyi edinmiş olacak, kendi tarzınızı yaratarak fotoğraflarınızı istediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz!

Yavaş yavaş sona yaklaşırken çektiğiniz fotoğrafları değerlendirerek eğitimin başlangıcından bugüne kadar ne kadar yol kat ettiğinizi görüyoruz. MEB Fotoğrafçılık Kursu sertifika sınavının püf noktalarını sizlerle paylaşıyor, eğitiminizi başarıyla tamamlamanızı sağlıyoruz.

21.hafta MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu ile sokak fotoğrafçılığı, stüdyo fotoğrafçılığı ile manzara, portre, ışık ve kompozisyon derslerinde çektiğiniz fotoğrafları inceleyerek gelişiminizi değerlendiriyor, dikkat etmeniz gereken noktalara değiniyoruz. Photoshop eğitiminde düzenlediğiniz fotoğraflara göz gezdirerek eksiklerinizi tespit ediyor ve giderilmesi için önerilerde bulunuyoruz. Profesyonel bir fotoğrafçı olarak kariyer yapmak isteyen öğrencilerimize yol gösteriyoruz. Ayrıca MEB sertifika sınavında çıkması muhtemel konuların üzerinde duruyor, daha önce MEB fotoğrafçılık sertifika programı sınavında çıkmış soruları inceleyerek kendinizi test etmenizi sağlıyoruz. Fotoğrafçılık eğitiminde işlediğimiz konuların genel özetleriyle birlikte bilgilerinizi tazeleyerek sizleri sınava hazırlıyoruz. MEB fotoğrafçılık kursu sınavından başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok!

Artık siz de iyi bir fotoğrafçısınız! Kişisel fotoğraf portföyünüzü oluşturacak, kariyer fırsatlarını değerlendirmeye başlayacaksınız.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimi programımızı tamamlarken sizlere veda etmiyor, mesleki eğitimlerde, fotoğraf gezilerinde ve etkinliklerimizde görüşmeyi temenni ediyoruz. Kariyer yolculuğunuzda ihtiyacınız olan her an yanınızda Sanat Akademi’nin olduğunu bilin…

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı – 500’ün Üzerinde Mezun %99 Katılımcı Memnuniyeti

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu programımız; Avrupa standartlarında olup %100 öğrenme garantilidir. 15 yıllık deneyimle geliştirdiğimiz eğitim metodumuzda bireysel farklılıkları esas alarak öğrenme hızınıza, bilginize ve grubun dinamiğine göre eğitimlerimizi şekillendiriyoruz. Fotoğrafçılığı profesyonel düzeyde öğrenmek isteyen öğrencilerimize alanlarında uzmanlaşacakları bir eğitim veriyoruz.

Kurs Ne Kadar Sürer? Kimler Katılmalı? MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Programı

Profesyonel bir fotoğrafçı olmak için hayallerine giden yolu Sanat Akademi aydınlatsın! İlk adımı atmaktan korkma…

MEB fotoğrafçılık kursumuz; haftada 1 gün 2,5 saatten 21 haftalık bir program olup; 8 teorik, 8 uygulama, 4 Photoshop ve 1 değerlendirme dersini içinde bulunduran 21 haftalık bir fotoğraf eğitim programına ek olarak 1 ekipman danışmanlığı ve öğrendiklerinizi pekiştireceğiniz, eksik kalan yanlarınızı tamamlayacağınız 1 telafi dersiyle birlikte toplamda 21 haftada 23 ders alırsınız. 21. haftanın sonunda kurs süresince öğrendiğiniz tüm bilgi ve becerilerinizi sınayacağınız MEB sertifika sınavına girerek başarılı olmanız halinde MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu sertifikası almaya hak kazanırsınız.

Bu program; meslek olarak fotoğrafçılık yapmak isteyen, profesyonel fotoğrafçı olup kendi fotoğraf stüdyosunu açmayı düşünen, ileri düzey fotoğraf çekim tekniklerini öğrenerek fotoğraf sanatının tüm detaylarına hakim olmayı isteyen fotoğraf tutkunları ve profesyonel fotoğrafçılar için özel olarak hazırlanmıştır.

Her yıl fotoğrafçılık eğitimi almaya başlayan öğrencilerin %65’i yanlış kurs tercihleri ve kalitesiz eğitim içerikleri nedeniyle iyi eğitim alamadıkları için kendilerini yetersiz hissederek hayallerinden vazgeçiyor.

meb onaylı fotoğrafçılık eğitimi

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Sıkça Sorulan Sorular

En iyi MEB onaylı fotoğrafçılık kursu Sanat Akademi olarak MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu sonunda MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası vermekteyiz. Öğrencilerimizin MEB Onaylı Sertifika almaya hak kazanmak için kurs sonunda yapılacak olan bitirme sınavından geçer not almaları ve %10 devamsızlık haklarını doldurmamaları gerekmektedir. MEB fotoğrafçılık kursu sertifikası nasıl alınır sorunuza detaylı yanıt almak için eğitim danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu için tüm öğrencilerimize ders telafi imkanı sunmaktayız. Derse gelemeyen öğrencilerimiz, farklı bir sınıfta/şubemizde katılamadıkları haftanın/dersin telafisini alabilirler.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu eğitmenlerimiz; başta kurucumuz Orhan Gürbüz olmak üzere üniversitelerin Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Görsel Sanatlar, Video Kurgu ve Montaj, Radyo Sinema TV bölümlerinden mezun, yüksek lisans yapmış, moda, stüdyo, düğün, doğum, ürün ve hava fotoğrafçılığı gibi farklı fotoğrafçılık branşlarında deneyimli, fotoğraf sanatının gelişmesine kendini adamış Türkiye’nin en iyi fotoğrafçılarından oluşmaktadır. Kadromuzda; üniversitelerde akademisyen olan, fotoğrafçılıkla ilgili kitapları ve makaleleri bulunan, sergi çalışmaları gerçekleştirmiş, TV kanallarında ve dergilerde haber fotoğrafçılığı, savaş fotoğrafçılığı, sokak fotoğrafçılığı, doğa ve seyahat fotoğrafçılığı, belgesel fotoğrafçılığı yapmış profesyonel fotoğrafçılar yer almaktadır.

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu eğitim programlarımızı; seviye ve ihtiyaç analizinizi yaparak fotoğrafçılığı; temel, amatör veya profesyonel düzeylerden hangi seviyede yapmak istediğinize, uzmanlaşmak istediğiniz alan için almanız gereken ileri ve branş eğitimlerine, fotoğrafçılıktan beklenti ve kariyer hedefinize göre oluşturmaktayız. MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sınıflarımızı ise; eğitimlerimizden maksimum seviyede verim alabilmeniz için; yaşınız, konuya olan ilginiz ve öğrenme hızınız gibi bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak planlıyoruz. MEB onaylı fotoğrafçılık kursu fiyatları; temel, ileri ve profesyonel, kaç seviyede ne kadar süre eğitim alacağınıza, eğitiminizi özel ya da grup olarak mı almak istediğinize göre değişmektedir. Buyrun, kurumumuza gelin, sizi misafir edip bir çay/kahve ikram edelim. Siz nasıl bir kurumdan eğitim alacağınızı, dersliklerimizi, fotoğraf stüdyomuzu, kafemizi, bahçemizi ve sosyal alanlarımızı görün, eğitmenlerimizle tanışın. Biz de sizi daha yakından tanıyarak seviye ve beklentinize göre size en uygun kurs programı belirleyelim ve detaylı eğitim içeriğini anlatalım. MEB fotoğrafçılık kursu fiyatları hakkında detaylı bilgi verelim.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu sonunda MEB tarafından yapılan sertifika sınavında başarılı olmanız halinde alacağınız MEB Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası ile fotoğrafçılık kurslarında ve akademilerde fotoğrafçılık kursu eğitmeni olarak çalışabilirsiniz. MEB Fotoğrafçılık Kursu Sertifikası, meslektaşlarınız arasından sıyrılarak profesyonel fotoğrafçı olduğunuzu ve eğitim aldığınız branşlarda uzmanlaştığınızı belgelemektedir.

Eğitim Danışmanına Sor

sanat akademi iletişim
meb onaylı fotoğrafçılık kursu fiyatları

Profesyonel Fotoğrafçı Olmak mı İstiyorsunuz?

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Kursu Erken Kayıt Fırsatını Kaçırmayın!

Hemen Kayıt Ol

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimini Alan Öğrencilerimiz Bu Eğitimleri De Aldı!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sonrasında öğrencilerimiz, yeteneklerini geliştirecekleri ve profesyonel fotoğrafçılık mesleğini yapmaları için gerekli olan deneyimi kazanacakları mesleki eğitimlerimizden de yararlanıyorlar. Siz de şimdi sırada hangi eğitim var diyorsanız öğrencilerimizin en çok tercih ettiği fotoğrafçılık kurslarına bir göz atın, tutkunuzu hemen bırakmayın!

MEB Fotoğrafçılık Kursları Nasıl Mı Geçiyor? Video ve Fotoğraflarımıza Göz Atın!

MEB onaylı fotoğrafçılık kursu sınıflarımızı, fotoğraf çekim stüdyomuzu, öğrencilerimiz ve eğitmenlerimizin keyifli anlarını, fotoğraf gezilerimizi video ve fotoğraflarımızdan inceleyin. Sanat Akademi ailesine siz de katılın, sosyal bir ortamda, keyifli bir atmosferde eğitim alın!

Tüm videolarımızı görmek için YouTube hesabımızı ziyaret edebilirsiniz: YouTube

Tüm fotoğraflarımız için Instagram hesabımızı ziyaret edebilirsiniz: Instagram

Sanat Akademi’yi Yakından Tanıyın!

Fotoğrafçılık kursu merkezimizi, MEB onaylı fotoğrafçılık kursu dersliklerimizi, eğitimlerimizi, sosyal alanlarımızı ve Sanat Cafe’mizi, fotoğraf sergilerimizi ve organizasyonlarımızı yakından inceleyin. Öğrencilerimizin yaptıkları yorumlara göz atın, Türkiye’nin en büyük fotoğrafçılık kursu ailesine siz de katılın!

Sosyal Medyada Biz

15+

Yıllık Deneyim

MEB onaylı fotoğrafçılık eğitimi alanında Türkiye’nin en deneyimli kursu.

6+

Kurs Merkezi

İstanbul’un merkezi semtlerinde Sanat Akademi MEB fotoğrafçılık kursu merkezleri.

%98

Öğrenci Memnuniyeti

MEB fotoğrafçılık kursu öğrencilerimizin değerlendirmesiyle yüksek memnuniyet oranı.

500+

Mezun Öğrenci

MEB fotoğrafçılık kursu sonunda fotoğraf tutkusunu hayatına taşıyan yüzlerce öğrenci.

Öğrenci Yorumları

Görüntülenebilecek bir yorum/değerlendirme bulunamadı.

777

kişi sizinle beraber bu eğitimi inceliyor.

Bu kursu toplam 3.885 kişi satın aldı.
Bilgi Al
Bilgi Al +90 (850) 532 33 44